Евгений Цибуленко, естонски учен, юрист-международник, с украински произход Тоталната изолация от

...
Евгений Цибуленко, естонски учен, юрист-международник, с украински произход Тоталната изолация от
Коментари Харесай

Експерт: Цялата мощ на руската пропаганда е насочена към създаване на "пораженчески" настроения сред "западните хора"

Евгений Цибуленко, естонски академик, юрист-международник, с украински генезис
 
Тоталната изолираност от " загниващия Запад ", неговото " корупционно въздействие ", ЛГБТ хората и най-новите технологии е фикс концепцията на настоящето съветско управление. Руският Z-певец ШАМАН, който копира дипломата си от Уикипедия, неотдавна се опита да изплаши Запада, като натисна трагично " аления бутон " по време на песента " Аз съм руснак " на концерт в поддръжка на Северния боен окръг.
 
Войната в Украйна стана " най-хубавият час " на съветската агитация. Светът е изправен пред невиждан феномен - денонощното лъчение на изкривена картина на света, в която Русия наподобява като неповторима " Северна цивилизация ", а всички останали са просто " приложения " към нея, някакви " трансформатори ", употребявайки ултрамодерния речник на съветския президент Путин.
 
Освен това, за разлика от други рецесии, в сегашната обстановка съвсем целият свят се трансформира в поле (или даже полигон) за политическите и пропагандни игри на съветското държавно управление. Създадена е огромна, надълбоко ешелонирана система за пропагандно влияние, благодарение на която Русия се пробва да " опитоми " и " образова " Запада, а в същото време и останалия свят.
 
 Евгений Цибуленко Евгений Цибуленко Източник: Rus.postimees.ee
Формирането на пространство на страха се реализира посредством демонстриране на груба мощ, брутална инвазия, провокиране на огромни " изкуствени рецесии " – от миграцията до енергетиката. Борбата с дъгата и висшето обучение, паметниците на ракетата " Сармат ", песните за междуконтиненталните балистични ракети, легендите за " астероида Путин " - хиперзвуковата ракета " Авангард " и сектантските апели за самозапалване в " нуклеарен огън " станаха съществени в света. Руското осведомително и социокултурно пространство. Достатъчно е да се каже, че даже депутатите от Държавната дума пишат песни за балистичните ракети (вместо по някакъв метод да възродят съветското проучване на космоса).
 
Такъв " деятелен нуклеарен роман " ( " да ударим вулкана Йелоустоун със Сармат " ) в действителност има за цел да сковава елементарните хора със боязън както в самата Русия, по този начин и да окаже неустоимо въздействие върху жителите на други страни, тъй че те даже не могат да се съмняват в " силата на съветските оръжия " и успеваемостта на " съветските връзки и обичайните полезности ".
 
Не е загадка, че сегментирането на аудиторията на " врага " е значимо за съветската агитация. Ето за какво толкоз благоговейно се тачат (и добре финансират, въпреки и от време на време с подправени пари) множеството " потребни идиоти " от всевъзможен тип – от " коронавирус дисиденти " до дейци на културата и изкуството. Ето за какво многочислените " слушатели на Путин " на Запад, Изток, Север и даже " световния Юг " са " задействани " и непрекъснато се поддържат в " бойно положение на духа ".
 
Формирането на орбита от последователи на " Руския свят " / " Руската концепция ", както и систематичното предаване на " нуклеарни " разкази на Запада, става посредством взаимните старания на щатни съветски агенти; представители на Россотрудничество, само че всъщност същите сътрудници, само че в цивилни дрехи; публицисти (въпреки че някои от тях към този момент са приети за " сътрудници на въздействие " и експулсирани от приемащите страни); голям брой фондации, търговски и културни задачи (с други думи " сътрудници под прикритие " ).

А също и незаконни структури, които са тясно свързани със същите щатни сътрудници и са един от каналите за финансиране (често с подправени пари) " приятелите на Путин " в чужбина. Да прибавим в действителност многочислените " другари на Путин ", " слушателите на Путин ", както и куп " потребни идиоти " от средите на " гражданите-русофили ".
 
Отделно би трябвало да се означи, че ненадейно разкритите разследващи гении на чиновниците на Руската православна черква, някои от които към този момент са приети за опасност за националната сигурност в редица европейски страни, в частност България.
 
Е, несъмнено, да не забравяме и за " непознатите " поданици, обилно " нахранени " с истории за " изцяло безвредната и високоефективна ваксина Спутник V ", автомобилни ралита под съветския трибагреник и осъществявания на " надарени актьори, избягали от ДНР ". Цялата мощност на съветската агитация на фона на " военната наклонност " (война в Украйна, война в Израел) е ориентирана към разширение на зоната на неконтролируем безпорядък и основаване на " пораженчески " настроения измежду " западните хора " (както държавни чиновници, по този начин и елементарни граждани) в лицето на " въстание " против неоколониализма ", зараждащата мощ на страните от " световния юг " и Русия, въоръжена с " изконни връзки ".
 
Руските президентски избори през 2024 година диктуват специфична тактика и тактичност за " опитомяване " / " образование " на Запада от съветската агитация. Вече се вижда, че идеологическата подготовка за изборите в съветските " придворни " медии се пропагандира с гневна скорост. Държавната дума и пропагандният щаб включиха " турбо режима " на цялостен потенциал. Сякаш Путин бърза за някъде... Което е много изненадващо, тъй като изборите в Русия постоянно са " сага за вечността ".
 
След като стовариха " шокови " разкази върху главите на своите съграждани, съветските пропагандисти взеха решение да приучат " груповия Запад " към концепцията за " очертаваща се нова тактика на Запада по отношение на Русия ", като съвсем не помниха за 12-ия пакет на глобите. Западният свят е изнудван с вездесъщия " Вагнеом ", " отварянето на втори фронт " на Балканите и тествания способ за дестабилизация по границите. Струпването на мигранти по финландската граница е тъкмо копие на " управлението " на Лукашенко, плагиатство обаче!
 
За съветските пропагандисти, Западът към този момент пълзи на колене пред Русия, молейки амнистия от ислямските страни за кухото офанзива против Израел. Европейският съюз към този момент се разпадна и обособените му членове виждат Орбан като новата " вяра за Европа ". Останалите търсят опция нелегално да се причислят към Русия като " Европейска ДНР/ЛНР ". И естествено, ще би трябвало да бъдат публично предпазени... От тези, които останаха при Орбан...
 
Всички бариери сред Азия и Европа изцяло изчезнаха, с помощта на ясно проведеното непринудено прекосяване на мигранти бойци-преселници през финландската граница. А руснакът, необременен от кола или куфар, въоръжен единствено с четка за зъби и 100-доларови рубли в пазвата си, щастливо си почива на Малдивите и Венецуела, гордо не му пука за Лувъра, Карловия мост и прочие ексцесии.
 
Микс от сходни изявления, обилно подправени с обещания за доживотна неработоспособност на участниците в СВО, " мощна рубла ", на ниска цена бензин и нефт от 100 $ за барел, както и ограничавания върху абортите, прекъсване на оживелите медийни платформи в този момент съставляват формалния идеологически дневен ред на Русия, ядрото на предизборната акция на Путин.
 
Над всичко това гордо се извисява патриарх Кирил, който е " пропуснал " православния храм без купол на новата банкнота и, съгласно слуховете, скрито е кръстил Кадиров в православието. Проблемът е, че Западът с неговото рационално мислене може да не е подготвен за сходна " агитация на оксиморони ", която съставлява " крепежната основа " на новата " Северна цивилизация ", наречена " Русия ". Съответно, ще бъде мъчно да се разпознава някакъв явен вектор на опасност и да се разбере по какъв начин да се сведе до най-малко вредата от такава " откачена агитация ".
 
Едно към този момент е явно - че е допустимо да се спре активността на неговите носители, защото те съставляват поразително несъгласие с болшинството западни жители, които обичайно са насочени към " рационалност ", индивидуализъм и показват прагматизъм в дейностите си.
 
Източник:  cyprus-daily.news 
Превод: Факти.бг
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР